Njoftime me email

Recent Articles

Fustan mbremje i gjate i zi me tyl nga MM-Fashion Shihe të plotë

Fustan mbremje i gjate i zi me tyl nga MM-Fashion

Fustan i gjate mbremjeje i veshur me tyl te zi dhe i stolisur me trendafila gri te erret. 

Info shtesë

Fustan i gjate mbremjeje i veshur me tyl te zi dhe i stolisur me trendafila gri te erret. Pjesa e poshteme e fustanit plotesohet nga dekori i tylit me hallka tyli te zi.
Fustani qendron i gjitur pas trupit.

Ky fustan jepet vetem me qera.
Cmimi eshte ne Euro/Dite.
Prenoto tani ne 068 5254 217

13 produkte të tjera të së njëjtës kategori

Shëno vlerësimin tënd

Fustan mbremje i gjate i zi me tyl nga MM-Fashion

Fustan mbremje i gjate i zi me tyl nga MM-Fashion

Fustan i gjate mbremjeje i veshur me tyl te zi dhe i stolisur me trendafila gri te erret. 

Shëno vlerësimin tënd