Njoftime me email

Recent Articles

Serum per rrudha te thella ne fytyre BIOLINE 30 ml Shihe të plotë

Serum per rrudha te thella ne fytyre BIOLINE 30 ml

per lekuren ne moshe, te lodhur dhe pa energji

Info shtesë

Serum per rrudha te thella ne fytyre BIOLINE 30 ml per lekuren ne moshe, te lodhur dhe pa energji

Serumi per rrudha te thella e perqendron efektin e tij tendoses ne thellesi te rrudhave. Ai rivendos plastiken dhe volumin natyral te lekures se fytyres.

Perberesit Aktive:
T.A.F. (Fakton 3-dimensional kunder-moshes)

Insruksionet
Kur: Ne mengjes dhe ne mbremje
Per ke:  per lekuren ne moshe, te lodhur dhe pa energji
Si: Aplikohet ne fytyre, qafe dhe dekolte para se te perdoret kremi.

Shëno vlerësimin tënd

Serum per rrudha te thella ne fytyre BIOLINE 30 ml

Serum per rrudha te thella ne fytyre BIOLINE 30 ml

per lekuren ne moshe, te lodhur dhe pa energji

Shëno vlerësimin tënd